Ultima săptămână de înscrieri Early Bird la Școala de Vară de E-Commerce GPeC

A 7-a ediție anuală a Școlii de Vară de E-Commerce GPeC – singura serie de cursuri intensive de Comerț Electronic și Marketing Online din România – se va desfășura în perioada 23-28 august, la Hotel Arnica din Moeciu de Sus, jud. Brașov. Toți cei interesați să participe mai au la dispoziție doar 7 zile până pe 1 august pentru a beneficia de Oferta Early-Bird care asigură prețuri semnificativ reduse față de oferta standard.
Scoala de Vara de E-Commerce GPeC 2017
Scoala de Vara de E-Commerce GPeC 2017

Școala de Vară de E-Commerce GPeC se va desfășura timp de 5 zile, într-un peisaj superb de munte, departe de griul și agitația citadină. Participanții sunt așteptați în după amiaza zilei de 23 august cu o sesiune de ice-breaking pentru a face cunoștință cu colegii de curs și cu trainerii, iar discuțiile libere continuă la cină, cât și după aceasta.

În fiecare din zilele de 24-25-26-27 august, diminețile sunt rezervate cursurilor. Școala de Vară GPeC le aduce participanților 12 workshop-uri x 90 minute fiecare, adică nu mai puțin de 18 ore de conținut practic pe cele mai importante subiecte de e-commerce și marketing online: Optimizarea Ratei de Converise, Usability și Customer Experience, SEO, Google Analytics, Google AdWords, Social Media, Mobile, Content Marketing, Personalizare, Logistică, Growth Hacking.

Trainerii Școlii de Vară GPeC sunt unii dintre cei mai buni specialiști din România, cu o vastă experiență în E-Commerce și Digital Marketing: Valentin Radu (Omniconvert), Horia Neagu, Lucia Ciucă (Quantum Data Science), Liviu Taloi (ECOMpedia), Anabela Luca (adLemonade), Sergiu Neguț (Maastricht School of Management), Roxana Magopeț (FAN Courier), Dan Vîrtopeanu (Breeze Mobile), Andrei Radu (GPeC), Marian Hurducaș (Necktie Agency), Raluca Radu (GPeC) și Ioana Barbu (Bright Agency).

Toate cursurile Școlii de Vară GPeC sunt aplicate și aduc exemple concrete participanților pentru a-i ajuta să își dezvolte afacerile online. Pe lângă cursuri, participanții vor avea și exerciții practice (lucrând pe echipe) despre cum să îmbunătățească experiența utilizatorilor într-un magazin online și cum să creeze o campanie de marketing într-un buget limitat.

De asemenea, participanții au ocazia să discute tête-à-tête cu trainerii, să le adreseze întrebări specifice business-ului propriu și să le ceară recomandări menite să îi ajute în dezvoltarea afacerii.

După-amiezele și serile sunt rezervate activităților distractive de team-building, discuțiilor libere și glumelor spumoase, iar seara de 26 august aduce participanților un barbeque, vin fiert la ceaun, foc de tabără și muzică bună printr-un recital live susținut de Marius Matache.

Școala de Vară de E-Commerce GPeC se adresează tuturor celor interesați să își deschidă o afacere online sau sunt deja implicați în e-commerce și vor să își dezvolte business-ul: magazine online, furnizori de servicii și soluții e-commerce, tool-uri și platforme e-commerce, procesatori de plăți, companii de curierat, agenții specializate, pe scurt – oricine este direct interesat de comerțul online.

Până pe 1 august 2017, ora 23:59, mai este valabilă Oferta Early-Bird care aduce reduceri semnificative de preț celor interesați să participe la Școala de Vară de E-Commerce GPeC:

Cazare în regim DOUBLE, 5 nopți, all inclusive (acces la 12 workshopuri x 90 minute fiecare, mic dejun, prânz, cină în fiecare zi, 2 coffee breaks/zi, băuturi alcoolice și non-alcoolice all you can drink, activități de team-building, cină festivă, coordonatele de contact ale participanților și trainerilor): 2.199 lei + TVA persoană/sejur;

Cazare in regim SINGLE, 5 nopți, all inclusive (acces la 12 workshopuri x 90 minute fiecare, mic dejun, prânz, cină în fiecare zi, 2 coffee breaks/zi, băuturi alcoolice și non-alcoolice all you can drink, activități de team-building, cină festivă, coordonatele de contact ale participanților și trainerilor): 2.599 lei + TVA persoană/sejur.

În perioada 2-18 august, tarifele vor deveni 2.499 lei + TVA persoană/sejur (regim DOUBLE) și 2.899 lei + TVA persoană/sejur (regim SINGLE).

Locurile sunt limitate la 50 (incluzând trainerii), iar înscrierile se fac completând formularul online de pe website-ul GPeC.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*