Bricks & Clicks – metoda care a transformat Diamante.ro in liderul pietei de bijuterii cu diamante din Romania

Deschiderea intr-o noua locatie a magazinului FIRESQ de pe Calea Victoriei 91-93 reprezinta pentru SMIRNEOS&Co nu doar consolidarea pozitiei pe piata de bijuterii cu diamante dar si confirmarea unui model de business de succes: bricks and clicks.
diamante
diamante

A fost o decizie de business pe care nu o voi regreta niciodata. Am castigat respectul clientilor de care ne-am apropiat si mai mult si, as spune fara sa exagerez, chiar al concurentei. Am dovedit ca suntem extrem de seriosi in tot ce facem de 23 de ani in Romania .
Marian Constantinescu, CEO Diamante.ro

Cu patru ani in urma, SMIRNEOS&Co, proprietarul brandului FIRESQ si al site-ului Diamante.ro a decis implementarea in magazinele sale din Constanta si Bucuresti a acestui sistem aparut la inceputul anilor ‘90 ca o consecinta a dezvoltarii rapide a internetului.

Clientii care doresc sa achizitioneze inele de logodna sau verighete cu diamant beneficiaza de toate avantajele pe care acest sistem le ofera. Cumparatorii care vizitează locatiile fizice au posibilitatea de a interactiona, prin intermediul tehnologiei, cu toata colectia de bijuterii online, isi pot configura singuri sau sub indrumarea consultantului bijuteriile pe care le doresc. Bricks and Clicks permite, deasemenea, clientilor care comanda bijuterii online, sa isi ridice comanda din magazinul fizic.

“A fost o decizie de business pe care nu o voi regreta niciodata. Am castigat respectul clientilor de care ne-am apropiat si mai mult si, as spune fara sa exagerez, chiar al concurentei. Am dovedit ca suntem extrem de seriosi in tot ce facem de 23 de ani in Romania iar bricks and clicks a dus la acoperirea unui segment din ce in ce mai mare al acestei piete pretentioase.” spune Marian Constantinescu, CEO Diamante.ro/FIRESQ.

In domeniul bijuteriilor cu diamante certificate international este esentiala mentinerea unui contact de incredere intre furnizor si beneficiar avand in vedere valorile care sunt implicate, indiferent ca vorbim de bijuterii cu diamante sau de investitii in diamante.

In oricare dintre aceste situatii, acest model de business isi dovedeste utilitatea atat pentru clientul final cand si pentru manufactura care ofera produsul alaturi de o multitudine de servicii post cumparare si de garantii.

Departamentul Comunicare SMIRNEOS & Co.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*