StarGift si crama Budureasca au lansat o gamă de vinuri personalizate

StarGift, unul dintre cele mai mari magazine online de cadouri personalizate din România, a lansat, în parteneriat cu renumitele crame Budureasca, un nou produs inedit – vinuri personalizate. Produsul completează perfect deja popularul cadou marca StarGift – cutia de vin personalizată prin gravură, iar primele 300 de sticle au fost vândute în mai puţin de o lună de la lansare.
StarGift.ro
StarGift.ro

Un cadou ideal pentru iubitorii de vinuri, noul produs StarGift poate fi personalizat atât cu poze, cât şi cu text, iar printarea fotografiilor şi a mesajelor se execută folosind echipamente de producţie profesionale, pe hârtie rezistentă la apă şi zgârieturi. Astfel, sticla poate rămâne pentru mult timp o amintire deosebită.

Ideea lansării acestui produs a venit în sprijinul clienţilor care apelează la StarGift pentru darurile oferite celor dragi, după ce cutia de vin personalizată a devenit unul dintre cele mai apreciate şi mai căutate cadouri personalizate. Iar feedbackul iubitorilor de vin nu a întârziat să apară; peste 300 de sticle de vin personalizat cu poze şi mesaje au fost vândute în mai puţin de o lună de la lansare, 60 la sută dintre acestea fiind roze, sortimentul Budureasca ROSE demisec, iar celelalte făcând parte din Gama Standard soiurile Cabernet Sauvignon si Sauvignon Blanc.

Reprezentanţii StarGift estimează însă că, până la sfârşitul anului, în special în decembrie – luna cadourilor, numărul comenzilor va fi aproape de 10 ori mai mare.

“Apreciem deschiderea cramei Budureasca, care a răspuns pozitiv cererii noastre de a ne livra vinuri fără eticheta principală, pentru a fi personalizate în atelierele noastre. Ne bucurăm foarte mult că noua categorie de cadouri personalizate lansată de StarGift reuşeşte atât de rapid să fie cadoul ideal pentru câteva sute de clienţi. Estimăm pentru luna decembrie peste 2500 de comenzi de sticle de vin personalizate cu teme speciale, create de designerii noştri pentru sărbătorile de iarnă”, a declarat Liviu Bîrleanu, co-fondator StarGift.

Budureasca – primul vin românesc medaliat cu aur la Decanter

Situate în inima podgoriei Dealu Mare, viile Budureasca dau unele dintre cele mai apreciate vinuri din România, dar şi singurul vin de la noi din ţară premiat vreodată cu medalia de aur la concursul Decanter World Wine Awards: Fume 2015 sec, gama Premium. Vinurile pentru care clienţii StarGift pot solicita personalizarea sticlei sunt Budureasca SAUVIGNON BLANC demisec 0.75L, Budureasca ROSE demisec 0.75L şi Budureasca CABERNET SAUVIGNON sec 0.75L.

“Ne bucuram de colaborarea cu StarGift, pe care o vedem ca o oportunitate pentru clienti de a se bucura de calitatea vinurilor Budureasca cu orice ocazie speciala ”, a declarat Corina Cernea, Online Sales Manager Budureasca.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*