COD ROSU: REDUCERI DE VARA!

Pe langa numeroasele noutati pe care vi le oferim, o buna parte dintre jucarii sunt pregatite pentru reducerille de vara pe www.101jucarii.ro. Pentru cei mai mari, venim cu action-figures si collectables pe www.101figurine.ro.
101jucarii si 101figurine, Reduceri de vara in perioada 15 iulie – 15 august!
101jucarii si 101figurine, Reduceri de vara in perioada 15 iulie – 15 august!

Reduceri de vara: 15 iulie – 15 august 2017
101jucarii & 101figurine

Campaniile noastre de reduceri de vara nu mai constituie demult o noutate. Le-am inaugurat cu mai bine de 3 ani in urma, in speranta de a oferi putina „racoare” in zilele lungi de vacante si de concedii, in care arsita si toropeala detin controlul perioade de timp din ce in ce mai lungi. Dar, asa cum noi nu ne consideram doar simple magazine de jucarii, nici Summer Sales – numele sub care s-au desfasurat si continua sa se desfasoare campaniile noastre – nu ofera doar simple „produse” la pret redus. Cei care ne urmaresc constant cunosc acestea. Si revin mereu in vizita. Si nu doar vara. Pentru cei care afla insa despre noi abia acum, speram sa le starnim interesul cu cateva detalii si informatii suplimentare in randurile de mai jos.

www.101jucarii.ro este site-ul nostru „veteran”. Si „veteran” al Summer Sales. Pe langa noile categorii aparute in ultima luna si numeroasele noutati pe care vi le oferim acum, o buna parte dintre jucarii s-au pregatit pentru editia din acest an a reducerilor de vara. Rapidul arici Sonic se dovedeste si aici cel mai rapid, conducand cursa jucariilor de plus in aceasta campanie de reduceri care a avut startul la 15 iulie, iar unele figurine din diverse categorii (Marvel Select, DC Collectibles sau wrestlerii din WWE) nu se vor lasa nici ele mai prejos. Sa nu credeti ca ii favorizam doar pe baieti, pasionati de eroi, super-eroi si luptatori. Cea mai buna „marturie” in acest sens o constituie gama larga de papusi – extrem de bine reprezentate printre reduceri. Puteti verifica oricand „marturia”!

www.101figurine.ro a implinit 3 ani in primavara lui 2017 si a fost prezent la Summer Sales dupa primele luni. Doriti noutati la action-figures (figurine articulate sau superarticulate, cu accesorii diverse) si collectables (figurine sau statuete, editii rare, serii limitate/aniversare ale producatorilor de renume)? Avem! Doriti reduceri la action-figures & collectables? Avem! Doriti reduceri si mai mari la acestea? Avem inca incepand cu 15 iulie, ziua de debut pentru Summer Sales 2017! Categoriile Collectables GAMES (cu eroi din cele mai faimoase video-games) si Collectables MANGA (reprezentand cele mai cunoscute si indragite personaje din seriile japoneze manga/animes si confectionate cu maiestrie in stilul traditional al lumii nipone) constituie cele mai reprezentative exemple. Dar nu si unicele exemple.

Dupa cum mentionam mai sus, Summer Sales nu inseamna doar o campanie de reduceri. De asemenea, Summer Sales 2017 nu inseamna doar repetarea campaniilor de vara din anii precedenti. Nici nu ar fi posibil, deoarece fiecare campanie si fiecare an au avut propriile elemente de inedit si de unicitate. Desigur, pastram elementele de identificare: eticheta rosie (doar e Cod Rosu, nu-i asa?) in coltul din stanga sus a fotografiilor reprezentand jucariile, figurinele si statuetele ce participa la campanie cu insemnul SSS. Cat despre originalitaea surprizelor pe care vi le rezervam….. raman surprize! Le veti gasi vizitand cat mai des site-urile noastre si paginile de Facebook https://www.facebook.com/101jucarii/ respectiv https://www.facebook.com/101figurine/

Am uitat ceva? Nu cred, doar ca am lasat ceva in mod intentionat la sfarsit: perioada de desfasurare a campaniei. Asadar, alerta: se anunta Cod Rosu in perioada 15 iulie – 15 august! Nu stiu daca din cauza caldurii, dar cu siguranta din cauza reducerilor de vara pe care avem placerea sa vi le oferim. Cum spuneam, poate ca in felul acesta vom avea posibilitatea sa ne mai „racorim” putin. Oricum insa, welcome to Summer Sales 2017!!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*