RegieLive.ro – comunitate studenteasca ce promoveaza share-ul academic

Studentii reprezinta viitorul. Ei constituie o comunitate puternica, ce are capacitatea de a schimba multe si de a-si impune punctul de vedere in multe privinte.
Comunitatea nu a existat de la inceput; ea s-a format de-a lungul timpului in jurul platformei regielive.ro, platforma care a reusit sa stranga la un loc studentii din intreaga tara si sa ii formeze in jurul unor valori si credinte comune.

Ce ofera regielive.ro?

Biblioteca online a acestei platforme insumeaza documente de facultate necesare pentru diferite materii. Principalul avantaj al acestei comunitati este acela ca reuneste documente incarcate de studenti in peste 15 de ani. Acestea pot fi descarcate gratuit, dar si cu ajutorul unor puncte, pe care fiecare utilizator le poate castiga. Cele peste 134.000 de proiecte prezente, utile atat pentru facultate, cat si pentru master si doctorat au reusit sa creioneze imaginea unei comunitati, care impartaseste cunostinte si expertiza.

Intreaga arhiva de proiecte online este structurata in asa fel incat sa eficientizeze procesul de cautare a documentelor dorite. De aceea, studentii au la dispozitie doua tipuri de filtre, in functie de care pot face alegerea potrivita: dupa tipul de documente (din care pot opta pentru cursuri, seminarii, laboratoare, referate, proiecte, licente sau disertatii), dar si dupa domenii specifice (ex: automatica, electronica, economie, agronomie, medicina, marketing, drept, etc). Pentru studentii care si-au facut un obicei din a accesa aceasta platforma, exista o sectiune speciala, care afiseaza ultimele documente introduse pe site, astfel incat acestia sa fie la curent cu noutatile.

Avantaje

O astfel de comunitate, construita in jurul unor interese comune, va reusi intotdeuna sa isi atinga obiectivele. Asadar, exista o serie de avantaje pe care acest tip de abordare le aduce odata cu sine:

Eficienta – studentii care sunt in cautarea unei solutii practice, care sa le fie de folos si care sa ii ajute sa obtina o nota mare, pot apela la disertatii facultate, incarcate pe aceasta platforma de catre alti studenti. Inainte de publicarea lor, materialele sunt atent analizate de o echipa de moderatori pentru a se asigura ca pe site ajung doar documentele de calitate.

Rapiditate – accesarea documentelor de pe aceasta platforma reprezinta una dintre cele mai rapide solutii de a te pregati pentru un test, un proiect sau un examen important. Atunci cand studentul lasa totul pe ultima suta de metri si, pur si simplu, nu mai are timp pentru rezolvarea situatiei, tot ce trebuie sa faca este sa acceseze sectiunea dorita, sa aleaga document dorit si sa il descarce.

Versatilitate – proiectele, licentele, cursurile si seminariile joaca rolul de documentatie pentru redactarea unei lucrari anume. Astfel, mai multe lucrari pe acelasi subiect, pot reprezenta punctul de plecare in realizarea unei lucrari de exceptie.

Aceasta platforma imbina elementele de curriculum, care cuprind mai multe tipuri de documente necesare studentilor, din diverse domenii de studiu, cu elemente de distractie si articole de actualitate, ce cuprind activitatile extra-curriculare, la care acestia pot participa si care ii pot ajuta in viitoarea cariera.

Cum descarc documentele?

Este foarte simplu. Fiecare student trebuie sa isi faca un cont pe acest site si, in felul acesta poate adauga si descarca documente. Cele mai multe documente sunt oferite gratuit, insa, unele dintre ele necesita puncte, care se pot castiga incarcand alte documente proprii sau se pot achizitiona sub forma de pachete, denumite in functie de calitatea studentului (bursier, integralist, restantier).

Despre RegieLive

RegieLive este una dintre cele mai importante si cele mai cunoscute platforme pentru studenti din Romania, cu peste 900.000 membri adunati in cei 15 ani de la infiintare. Cele peste 134.000 documente gasite in Biblioteca RegieLive ii asigura locul Nr. 1 in Romania. Principalul obiectiv al acestui website este acela de a face legatura intre studenti ai diferitelor facultati si de a facilita comunicarea academica dintre ei. In felul acesta, usureaza procesul de studiu al fiecarui student, masterand sau doctorand care doreste sa impartaseasca cu ceilalti experientele sale academice.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*