Sipa Engineering Romania isi planifica productia mai usor si mai rapid cu solutia APS

Cu afaceri de peste 33 milioane de lei, Sipa Engineering Romania isi planifica activitatea de productie cu solutia APS de la Senior Software. Compania a decis sa implementeze acest sistem pentru a automatiza procesul de planificare a productiei si pentru a raspunde mai repede cerintelor clientilor.
Solutia de planificare a productiei de la Senior Software este exact acel instrument de care aveam nevoie si care se pliaza nevoilor noastre. Sistemul ne permite sa alocam automat comenzile de productie pe utilaje, ne ofera posibilitatea sa testam diferite scenarii de productie pe care le putem modifica in timp real si ne ajuta sa obtinem rapoartele automat.
Daniel Negoita – Business Manager – Production Unit in cadrul Sipa Engineering R

Fondata in 2005, Sipa Engineering Romania ofera solutii complete de ambalare pentru clienti din intreaga lume si a inregistrat o cifra de afaceri de peste 33 milioane de lei in 2016. Compania este membra a grupului international Zoppas Industries ce are peste 30 de ani de experienta in dezvoltarea de tehnologii de imbuteliere si ambalare.

Cresterea numarului de clienti si, implicit, a volumului de comenzi a facut ca planificarea activitatilor de productie sa fie din ce in ce mai complicata si greu de realizat manual, in Excel. Astfel, reprezentantii Sipa Engineering Romania au decis implementarea solutiei APS (planificare si optimizare productie) de la Senior Software pentru a reduce timpul investit in planificarea productiei si pentru a raspunde mai rapid cererilor clientilor.

“Solutia de planificare a productiei de la Senior Software este exact acel instrument de care aveam nevoie si care se pliaza nevoilor noastre. Sistemul ne permite sa alocam automat comenzile de productie pe utilaje, ne ofera posibilitatea sa testam diferite scenarii de productie pe care le putem modifica in timp real si ne ajuta sa obtinem rapoartele automat.” a declarat domnul Daniel Negoita – Business Manager – Production Unit in cadrul Sipa Engineering Romania.

Odata cu implementarea solutiei de organizare a productiei, reprezentantii Sipa Engineering Romania beneficiaza de o planificare automata a activitatii pentru perioade specifice, ce ii ajuta sa economiseasca timp si le permite sa sincronizeze achizitiile de materii prime cu productia efectiva.

Aceasta planificare este generata sub forma unei diagrame Gantt asupra careia se pot face modificari in timp real, prin drag&drop, si care ofera o imagine de ansamblu asupra: comenzilor in lucru, a capacitatii de productie, a modului de folosire a resurselor, a pasilor aferenti fiecarei operatiuni si a timpului necesar finalizarii acestora.

Un alt beneficiu pentru echipa Sipa Engineering Romania este posibilitatea de a realiza analize de tip “what-if” pentru a testa diferite planuri de productie, astfel incat sa le poata alege pe cele mai eficiente. Solutia de planificare a productiei ofera astfel, instrumente de analiza a problemelor si de testare a scenariilor alternative pentru rezolvarea acestora.

Despre Senior Software Agency
Despre solutia APS

Sistemul APS este o solutie de organizare a productiei care ofera planificarea automata a resurselor existente: materii prime, utilaje, angajati, timp de lucru. Solutia APS permite recuperarea in timp record a investitiei pentru ca ofera: rapididate in generarea planificarilor, interactivitate crescuta, vizibilitate asupra operatiunilor si analize de tip “what-if” pentru a testa diferite planuri de productie.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*