Diamante.ro avertizeaza cumparatorii de bijuterii cu pietre pretioase

Ca jucator important in piata romaneasca de bijuterii cu diamante, SMIRNEOS & Co, compania care administreaza site-ul Diamante.ro si magazinele FIRESQ, isi face datoria de a informa corect potentialii clienti asupra pericolului de a intra in posesia unor falsuri cumparate, in aceasta perioada, drept produse originale, atat din mediul online cat si din unele dintre magazinele fizice.
Diamante.ro avertizeaza cumparatorii de bijuterii cu pietre pretioase
“‘Intr-o piata civilizata, diamantele nu se vand fara Certificat International de calitate'”- Lucian Constantinescu (Diamante.ro)

Diamante certificate si gravate cu laser

Clientii care doresc sa cumpere din Romania bijuterii cu diamante ( spre exemplu un inel de logodna sau o pereche de verighete cu diamant) trebuie sa cunoasca faptul ca aurul de 18kt este metalul pretios ideal pentru montura diamantelor sau a altor pietre pretioase.

Directorul de Marketing al Diamante.ro, Lucian Constantinescu afirma ca “cel mai important lucru pe care trebuie sa-l cunoasca potentialii clienti de bijuterii cu diamante, este ca intr-o piata civilizata, diamantele nu se vand fara Certificat International de calitate. Acest lucru implica si posibilitatea verificarii online a certificatului (pe site-ul laboratorului gemologic) dar si gravura de siguranta facuta cu laser, pe fiecare diamant, gravura ce contine un cod unic care se regaseste si in certificat.

Pe Diamante.ro si in magazinele FIRESQ clientii gasesc numai bijuterii din aur de 18 kt, cu diamante certificate international si gravate cu laser. Oricine poate sa verifice online certificarea unei pietre pretioase iar gravura de siguranta este elementul suplimentar care confera increderea unei achizitii sigure.”

Aurul ieftin este un mit

Compania SMIRNEOS & CO prin brandul FIRESQ sustine si cultiva dezvoltarea unei piete corecte unde valoarea reala sa fie cea care conteaza.

Piaţa occidentală, serioasă şi matură, acceptă şi promovează piesele facute din aur cat mai pur, în timp ce o parte a pieţei orientale funcţionează mai de grabă „după ureche” sau ”la schimb”, spune Lucian Constantinescu.

Avand in vedere toate aceste informatii, SMIRNEOS & Co. roaga toti clientii care doresc sa achizitioneze bijuterii cu diamante certificate international, sa se informeze cat mai bine inainte de a face achizitia finala a unui produs de valoare.

Departamentul de Comunicare

SMIRNEOS & CO.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*