De 8 Martie, vacantele sunt mai lungi si mai ieftine: 24 de ore gratuite pentru masinile inchiriate mai mult de cinci zile de la Promotor Rent a Car

Daca nu stii cand sa iti planifici urmatoarea vacanta, de 8 Martie , poate fi momentul ideal. Pe langa faptul ca ar fi cea mai buna oportunitate ca sa petreci mai mult timp cu persoana iubita, daca ai ratat ofertele de Valentine’s Day sau de Dragobete, poti avea in continuare parte de surpriza unor reduceri considerabile, la majoritatea pachetelor turistice.

In plus, daca alegi sa pleci cu o masina inchiriata de la Promotor Rent a Car Bucuresti , vei putea avea parte de doua ori mai multe facilitati care iti vor permite sa economisesti. Iata cateva dintre avantajele pe care le presupune o vacanta in aceasta perioada.

Mai multe zile, mai putini bani

In perioada 1-8 martie, mai multe reduceri la masinile inchiriate de la Promotor Rent a Car iti vor permite sa pleci in vacanta cu pana la 50% mai putine cheltuieli. Astfel, un Chevrolet Spark va putea fi inchiriat cu 19.5 euro pe zi pe masura ce o Dacia Logan ajunge pana la 25.20 euro pe zi. In plus, daca alegi sa pleci cu o masina inchiriata de la Promotor Rent a Car, pentru o perioada mai mare de cinci zile, de 8 Martie, vei avea parte de o zi gratuita.

Cazare si masa la pret redus

Pe langa pachetele atractive de cazare pe care le ofera in mod obisnuit, in aceasta perioada, toti operatorii de turism din statiunile montane, cei care apeleaza la servicii de rent a car oferite de Promotor Rent a Car Bucuresti se bucura de inca o reducere in plus. Prin intermediul parteneriatelor incheiate cu o serie de lanturi hoteliere, toti clientii Promotor Rent a Car beneficiaza de preturi care au un discount de pana la 15% pentru cazare in mai multe zone turistice din tara. Printre pensiunile si hotelurile partenere, se numara Vila Select din Predeal, Vila Rustica din statiunea Albac, Hilde’s Residence din Gura Humorului sau Casa Cristina din Brasov. Acelasi sistem este valabil si in cazul mai multor lanturi de restaurante.

Un pachet de accesorii gratuite

In afara facilitatilor turistice care fac o excursie la munte greu de refuzat, sunt si alte motive pentru care inchirierea unei masini poate face ca drumul sa fie mai convenabil decat s-ar putea crede la prima vedere. In mod normal, avand la dispozitie un numar mare de masini din care poate alege, fiecare sofer va putea opta pentru un model hibrid sau pentru orice alta masina economica, care il va ajuta sa reduca cheltuielile de drum cel putin cu jumatate. In acelasi timp, in pretul inchirierii, vor fi incluse un sistem GPS, un scaun pentru copil, lanturi de iarna, taxele de drum si asigurarile.

Despre Promotor Rent a Car
Promotor Rent a Car ofera servicii de inchirieri masini, in Bucuresti dar si in principalele orase ale Romaniei: Otopeni, Arad, Bacau, Botosani, Brasov, Cluj Napoca, Iasi, Timisoara, Otopeni, Suceava, Deva, Focsani, Ploiesti, Pitesti, Targu Mures, Alba Iulia, Baia Mare, Satu Mare, Buzau, Constanta si Craiova.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*