Grupul Elvețian Artemis creează un cluster industrial în Vestul Țării

Artemis Real Estate inaugurează în 06 iunie 2017, ora 13.00, finalizarea infrastructurii Parcului Industrial Sânandrei și construcția primei clădiri de 4.000 metri pătrați, birouri și depozit, locație care și-a găsit deja primii chiriași.
Localizat în comuna Sânandrei, județul Timiș, Parcul Industrial Artemis se află la o distanță de doar 7 km de centrul orașului Timișoara, la intersecția cu viitorul drum expres care va face legătura directă între România și Europa de Vest. Parcul a fost realizat după standarde elvețiene, respectând în detaliu legile de construcție românești.

Artemis are ca scop crearea unui cluster industrial, prin atragerea și selectarea companiilor care își vor desfășura activitatea, beneficiind de facilitățile Parcului Industrial nou creat, precum și prin contribuția sa economico-socială, prin formarea noilor locuri de muncă.

„Investiția a început în 2008, prin achiziția unui teren de 10.5 ha, a unui Master Plan transformat printr-un PUZ aprobat și obținerea Titulaturii de Parc Industrial de la Ministerul Dezvoltării, precum și a Hotărârii Consiliului Local Sânandrei, beneficiu de care chiriașii vor profita prin scutirea de la plata taxelor și a impozitelor, precum și prin atragerea de fonduri europene și ajutoare de stat. În acest moment, Parcul oferă toate uilitățile necesare unei bune funcționări, precum și asigurarea unei bune securități și administrări a serviciilor de property management”, declară Adriana Cioca, Development Manager al Artemis România.

Artemis intenționează să extindă Parcul și are în plan pregătirea a unei a doua faze de dezvoltare. Toate construcțiile vor fi „tailor made“, bazate pe nevoile și specificațiile diferiților locatari. Printre primii clienți ai Parcului Industrial Sânandrei se află compania Pronat, firmă activă în comercializarea produselor bio și naturale (alimente, cosmetice și produse naturale), precum și compania Crypto Mine, cu servicii în IT.

La inaugurarea Parcului Industrial Artemis a participat intreg Boardul Artemis Holding, Ambasadorul Elveției în România, Excelența Sa Dl. Urs Herren, precum și înalte oficialități ale Consiliului Local din Sânandrei, și a orașului Timișoara.

Grupul Elvetian Artemis Holding, cu sediul în Elveția, deține Grupul Franke, Real Estate Group, Feintool Group și participații în diferite companii, cele mai importante find: Forbo, Rieter, Autoneum, AdvalTech, Novelteak. Artemis este și co-proprietar în Proiectul Banat Business Park, situat tot in Sananadrei.

Artemis Real Estate este prezent pe piața din România de 10 ani, cu investiții în peste 170 Ha de teren în Vestul țării, orientate pe proiecte industriale.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm contactați: Adriana Cioca, M.A, MBA Development Manager Artemis Group România, tel: 0743.33.22.90, e-mail: Adriana.cioca@artemis-holding.com.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*