Tot ce trebuie să știi despre promovarea unei afaceri cu steaguri personalizate

În perioada sezonului cald, majoritatea brandurilor își promovează ofertele și serviciile cu ajutorul produselor publicitare outdoor. Steaguri personalizate prezintă mesajul într-un mod atractiv și nu necesită un buget de marketing substanțial.

Steaguri personalizate
 Oricare ar fi varianta aleasă pentru steaguri personalizate, dimensiunile lor impozante conferă vizibilitate crescută și impact garantat în rândul trecătorilor. 

Adrian Marinescu, reprezentant Cube Media Solutions

Printre cele mai folosite metode de promovare outdoor în sezonul estival sunt și cele două tipuri de steaguri personalizate. Este vorba de steag lacrima și steag pană, ambele disponibile în patru dimensiuni diferite.

Iată tot ce trebuie să știi despre promovarea unei afaceri cu steaguri personalizate:

Dimensiuni impozante, vizibilitate crescută

Steag lacrima este disponibil în 4 dimensiuni – S, M, L și XL, cu înălțimi cuprinse între 225 cm și 415 cm. Iar un steag pană poate fi comandat în același format, însă înălțimile produsului variază între 260 cm și 520 cm.

Oricare ar fi varianta aleasă pentru steaguri personalizate, dimensiunile lor impozante conferă vizibilitate crescută și impact garantat în rândul trecătorilor.

Steaguri personalizate, amplasate cu ușurință oriunde

Atât un steag lacrimă cât și un steag pană sunt foarte ușor de montat și de transportat. Suportul pe care se fixează steaguri personalizate este din carbon, ceea ce garantează produselor flexibilitate și portabilitate ridicată.

Mai mult, pentru steaguri personalizate există mai multe tipuri de baze, în funcție de specificul suprafeței unde vor fi montate: bază cruce, pătrată, țăruș, roată sau colac pentru steag lacrimă sau pentru steag pană.

Rezistente la condiții meteo extreme

Datorită formei specifice pe care o are un steag lacrimă, acesta va rezista fără probleme în condiții de vânt puternic. Iar un steag pană inspiră, prin forma sa simplă, stabilitate și eleganță.

Când spui steaguri personalizate, te gândești la durabilitate a culorilor în timp și în orice condiții meteorologice. Materialele folosite pentru imprimare, de la textil și până la cerneluri, sunt de cea mai bună calitate. Acest lucru garantează faptul că un steag lacrima sau un steag pană poate fi folosit o perioadă îndelungată de timp, fără să-și piardă din calitate.

Metodă ieftină și la modă de promovare outdoor

Fără doar și poate, steaguri personalizate reprezintă o metodă ieftină și la modă de promovare outdoor. Indiferent de bugetul alocat pentru acest tip de publicitate, un steag lacrimă sau un steag pană este de nelipsit din orice strategie de marketing.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*