Ce ambalaje sa folosesti pentru buchete de flori perfecte

Atentia la detalii e cel mai important lucru de care trebuie sa tii cont atunci cand vrei sa faci un buchet deosebit. Foloseste ambalaje flori elegante care se potrivesc celui sau celei care il va primi.

RiBOX.ro este solutia ideala pentru a comanda ambalaje de flori ideala pentru buchete deosebite.

Ce ambalaje sa folosesti pentru buchete de flori perfecte

Poate cel mai uzual cadou pentru o ocazie speciala este un buchet de flori. Chiar daca e unul din cele mai frumoase gesturi pe care le poti face in multe situatii si festivitati diferite, devine din ce in ce mai greu sa oferi un astfel de dar cu adevarat special. In general, aranjamentele de flori la care ai acces sunt banale si nu adauga nimic deosebit buchetului asa ca ti-am pregatit cateva sfaturi in acest sens.

Foloseste culorile naturale

Desi ai putea crede ca mai multe culori inseamna o cromatica mai buna, acest lucru nu este intotdeauna adevarat. Sfatul nostru este sa intri pe RiBOX.ro si sa iti alegi ambalaje pentru flori in culori similare petalelor. Incearca sa creezi un aspect simplu, dar bogat in texturi. De exemplu, poti folosi in foarte multe instante cremul. Crem e una din culorile care creeaza un raport coloristic bun aproape cu orice alte nuante. In loc sa adaugi mai multe culori de aceeasi intensitate care ar putea cauza impresia de aglomerat, alege tonuri medii mai temperate.

Tine cont de cine va primi buchetul

Nu vei putea sa aranjezi un buchet de flori in acelasi fel daca l-ai da mamei tale sau daca l-ai oferi unei cunostinte. Atentia la detalii e cel mai important lucru de care trebuie sa tii cont atunci cand vrei sa faci un buchet deosebit. Foloseste ambalaje flori elegante care se potrivesc celui sau celei care il va primi.
De exemplu, nu ai avea de ce sa faci un aranjament floral plin de folii de staniol si folii de plastic colorate atunci cand oferi un buchet dirigintei de la liceu in cadrul reuniunii de zece ani. Cel mai bine este sa optezi pentru ambalaje care nu ies foarte mult in evidenta, dar acorda, in acelasi timp, o nota de stil darului tau.

Fii creativ

E destul de usor sa realizezi un buchet de flori, dar daca iti doresti sa faci buchete deosebite, trebuie sa fii atent la modul in care arata darul. Foloseste-te de ambalaje inedite cum este cosuletul din nuiele sau pe cel din bambus colorat pentru o experienta diferita. Mai ales daca persoana careia ii vei oferi acest cadou munceste in domeniul industriilor creative sau apreciaza darurile iesite din comun, cizmulita din nuiele gri este o idee care se pliaza perfect.

In cele din urma, buchetul de flori perfect este un dar care se stabileste in functie de persoana care il va primi, posibilitatile tale materiale, dar si de resursele de timp pe care le ai. Cum arata cel mai frumos buchet de flori pe care l-ai primit?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*