Invitatie in natura salbatica a Deltei Dunarii la Green Village

Green Village invita turistii la o experienta inedita in Delta Dunarii, la o defilare a faunei si florei in peisaje autentice si originale, o experienta in cel mai complex resort turistic. De-a lungul anului, Green Village gazduieste turisti veniti din toate colturile tarii, care doresc un moment de liniste si de relaxare.

Invitatie in natura salbatica a Deltei Dunarii la Green Village

Resortul de 4 stele Green Village pune la dispozitie pachete speciale pentru clienti, iar in perioada acestui an pune la dispozitie 2 oferte pentru tinerii proaspat casatoriti si seniori, prin intermediul a doua pachete: HoneyMooners si Senior.

Resortul Green Village este potrivit pentru teambuilding-uri si evenimente, dar si pentru familii cu copii, bunici si tineri. De anul acesta, Green Village doreste sa aduca, in mod special, ultimei categorii experiente pline de relaxare, confort si distractie in mijlocul unei bogatii naturale, gazduite chiar de Romania.

2 pachete special create pentru tinerii casatoriti si seniori

Pachetul HoneyMooners, desfasurat in perioada 01-29 iunie si 10 septembrie – 07 octombrie 2017, este adresat mirilor si promite sa contribuie la o luna de miere linistita, intima si plina de romantism. Oferta include 4 nopti de cazare cu mic dejun inclus pentru 2 adulti, pentru pretul de 618 euro/cuplu, intr-un apartament de vis, din cadul resortului. In pachet sunt incluse mese sfintite cu romantism pe malul lacului, mic dejun servit pe plaja, sesiuni de masaj de relaxare, tratamente VIP in camera cu prosecco si fructe, plimbari cu barca de-a lungul Deltei, acces la piscina, jacuzzi si alte centre de activitati (biliard, tenis de masa, carti de joc, table, darts) si la Lotus Spa cu sauna uscata. De asemenea, in cadrul pachetului, vizitatorii au sansa de a se aventura intr-o excursie pana la varsarea Dunarii in mare, prilej de vizitare a celor mai inedite peisaje naturale.

Pachetul Senior, desfasurat in perioada 10 aprilie – 31 mai si 17 septembrie – 31 octombrie 2017, este adresat persoanele care au trecut de perioada distractiilor si petrecerilor in voga si vor un rasfat alaturi de peisaje mirobolante. Pentru 177 euro/persoana/ 3 nopti de cazare, vizitatorii au parte de mic dejun si cina din preparate delicioase, specifice locului, o excursie in  Garla Turceasca – una dintre comorile naturale ale Deltei, pescuit gratuit in incinta resortului, masaj de relaxare, momente de relaxare la piscina, jacuzzi si sauna, cinema si alte centre de activitati.

Green Village Resort este pentru turisti oaza de liniste si relaxare, indiferent de scopul vizitei. Resortul dispune de o baza nautica, care le permite turistilor sa descopere minunatiile canalelor, lacurilor si litoralului, are in total 89 de camere, terase, foisoare, piscine si alte centre de activitati. Camerele sunt dispuse single, dublu standard, dublu twin si tip apartament cu 1 si 2 dormitoare. Va invita la o experienta in inima Deltei intr-una dintre cele mai complexe resorturi, unde natura salbatica si aventura se imbina cu relaxarea si confortul. Ofertele se pot gasi atat pe site-ul www.greenvillage.ro, cat si la agentia de turism TUI TravelCenter.

Despre Digital Workforce

Suntem singura agentie care tine cont de toti factorii de ranking utilizati de motoarele de cautare: elementele on-page, profilul de linkuri si semnalele de brand ale utilizatorilor. Acest lucru se reflecta in campaniile de succes realizate pentru clientii nostri.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*