IOSOLI IMPEX – Protectie impotriva acumularilor de zapada si gheata cu degivrare burlane

Tot mai multe persoane sunt interesate de metodele prin care pot scapa de zapada si gheata din curte si de pe acoperis fara lopata.
IOSOLI IMPEX – Protectie impotriva acumularilor de zapada si gheata cu degivrare burlane
Pentru a face fata cu brio iernilor aspre, IOSOLI IMPEX va pune la dispozitie cele mai bune sisteme de degivrare burlane si sisteme complete pentru jgheaburi si rampe.

Acestea previn formarea turturilor si blocarea sistemelor de scurgere a apei de pe acoperis, astfel ca trecatorii sunt feriti de pericole.

In plus, locuinta este ferita de infiltratii nedorite sau degradari ale fatadei si altor elemente de constructie supuse variatiilor de temperatura si apei provenite din precipitatii.

Cat de importanta este protejarea burlanelor pe timp de iarna?

Burlanele sunt o componenta importanta pentru acoperis, intrucat acestea indeplinesc atat o functie practica, cat si una estetica: colecteaza si evacueaza apa provenita din precipitatii si intregesc aspectul locuintei dvs.

Asadar, atata timp cat burlanele nu prezinta fisuri si nu sunt infundate, acestea isi vor face treaba de minune in perioade cu pli abundente.

In sezonul rece insa, lucrurile sunt si mai complicate. Burlanele trebuie pregatite corespunzator inainte de venirea primelor zapezi, astfel incat toate frunzele si resturile vegetale sa fie indepartate complet.

Odata curatate, acestea permi apei sa se scurga, nu si daca aceeasta ingheata din cauza temperaturilor prea scazute. Ei bine, aici intervin sistemele de devigrare burlane, pe baza de cabluri de incalzire, ce topesc zapada si gheata si protejeaza atat burlanele si acoperisul casei, cat si pietonii sau masinile de posibila cadere a turturilor de gheata.

Instalatii de degivrare burlane – Cea mai sigura si eficienta solutie pentru casa dvs.!

Instalatiile de degivrare pot fi montate in burlane si jgheaburi cu mare usurinta, ceea ce previne acumularea si zapada si formarea ghetii. Cablurile incalzitoare genereaza caldura necesara pentru topirea stratului de gheata si zapada, intrucat acestea nu sunt afectate de razele UV sau umiditate.

Datorita senzorilor, cablurile pornesc doar atunci cand exista conditii de temperatura adecvate, precum si un nivel de umiditate corepsunzator parametrilor de functionare a sistemului de degivrare. De indata ce caderea ninsorii se opreste, sistemul de degivrare de deconecteaza automat.

Ce alte accesorii puteti utiliza pentru protejarea acoperisului?

Pe langa sistemul de degivrare, specialistii recomanda si folosirea parazapezilor sau a sfartecatoarelor de zapada.

Aceste componente se instaleaza pe acoperis si au scopul de a proteja sistemul de drenaj al apei de straturile groase de zapada. In acelasi timp, acestea contribuie la diminuarea numarului de accidente produse de gheata si zapada cazute de pe acoperis.

Investitii pentru viitor – sisteme degivrare burlane de la IOSOLI IMPEX

Daca va confruntati cu pericolul caderilor masive de zapada de pe acoperis sau blocarea burlanelor si jgheaburlior, implicit formarea turturilor de gheata, IOSOLI IMPEX va sare in ajutor cu cele mai performante sisteme de degivrare pentru burlane.

Acestea sunt concepute cu cabluri incalzitoare de calitate germana si fiecare proiect este personalizat in functie de cerinte si necesitati. Pentru mai multe detalii despre ofertele companiei, accesati www.degivrare-incalzire-electrica.ro

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*