Cu Eurolines calatoresti in Germania, Franta, Italia si Anglia cu numai 69 euro

Compania Eurolines lanseaza o noua oferta, la biletele de autocar, spre 4 tari europene. Prin introducerea unui tarif unic pentru cursele din Romania spre Germania, Franta, Italia si Anglia, Eurolines doreste sa ofere cat mai multor clienti oportunitatea de a calatori spre destinatii europene de top.

Campania pe care Eurolines a pornit-o se desfasoara in perioada 15.03-30.05.2017 si presupune introducerea unui tarif unic de 69 €. Acest tarif se aplica in cazul biletelor achizitionate pe rutele din Romania spre Anglia, Germania, Italia sau Franta. Reducerile se acorda doar la biletele achizitionate cu 7 zile inainte de data plecarii.

Dragos Anastasiu, presedintele Eurolines Group, motiveaza introducerea acestei campanii, gandindu-se la apropierea Sarbatorilor de Paste:

“Am decis sa dam startul acestei campanii pentru a oferi posibilitatea clientilor sa calatoreasca in conditii foarte bune, la preturi avantajoase, catre 4 destinatii favorite din Europa. In preajma Sarbatorilor Pascale probabil ca multi dintre romani vor dori sa isi viziteze rudele aflate peste hotare, asa ca Eurolines le vine in ajutor prin introducerea acestui tarif unic, de 69 € o calatorie catre Germania, Italia, Franta si Anglia.”

Mai mult, Eurolines ofera clientilor reduceri substantiale pentru cursele spre Italia. Mai exact, in fiecare joi, costul unui bilet pe ruta Romania-Italia este de doar 75 €.

Biletele de autocar la pretul de 69 euro pot fi achizitionate din oricare agentie Eurolines sau TUI Travel Center, din agentiile partenere, precum si de pe site-ul companiei. In Romania, Grupul Eurolines are 80 de agentii proprii.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*