Compania Ignifugare recomanda servicii de evaluare risc incendiu in conformitate cu legislatia in vigoare din Romania

IGNIFUGARE.EU este o companie specializata in oferirea de servicii de inalta calitate, realizate de un personal specializat in servicii utilitare destinate sigurantei umane.
Compania Ignifugare recomanda servicii de evaluare risc incendiu in conformitate cu legislatia in vigoare din Romania
Pentru a ajuta clientii sa evite cu success posibilele incendii din cladirile in care isi desfasoara activitatea, compania asigura servicii de evaluare risc incendiu care are ca scop principal identificarea riscurilor dintr-o incapere si exprimarea probabilitatii daca un accident, care sa conduca la un incendiu, ar putea avea loc.

Specialistii pot sa analizeze intensitatea pericolului unei constructii, dar si consecintele ce pot aparea dupa producerea unui astfel de eveniment neplacut.

Activitatea de evaluare risc se realizeaza doar de catre specialisti si este obligatorie prin lege, atunci cand vine vorba de spatii comerciale, de productie sau depozite.

Avand in vedere ca acest tip de accidente nu sunt tratate cu indiferenta, este necesar ca evaluarea riscului de incendiu sa fie efectuata de persone juridice sau fizice autorizate in acest scop.

Ce trebuie sa se ia in calcul in cazul unei evaluari de risc:

O mare atentie asupra instalatiei de electricitate;

Cat de perciuloase sunt materialele si substantele existente in respectivele incaperi;

Tipul activitatilor desfasurate de angajatii acelei firme sau companii;

Principalele surse existente in acel loc cu potential ridicat de declansare a unui incendiu.

Angajatii specializati de la IGNIFUGARE.EU vin in locatia specificata de dvs. pentru a studia intregul spatiu si realizeaza toate verificarile necesare si impuse de lege.

Este foarte important ca acestia sa fie informati complet si corect asupra activitatilor ce se desfasoara frecvent in cladire.

Ulterior, evaluatorul poate sa aprecieze intensitatea riscului de a se produce un incendiu si, in cazul in care se constata ca este o zona periculoasa, proprietarul este anuntat si poate sa adopte toate masurile de siguranta recomandate de specialistii Ignifugare.

Care este scopul principal pentru care se realizeaza evaluarea riscului de incendiu?

Fara indoiala, raspunsul este reprezentat de sanatatea si viata dvs., cat si a angajatilor, iar aceste masuri trebuie luate in calcul doar pentru simplul fapt ca legea din Romania prevede acest lucru si recomanda accesarea acestor servicii.

Dupa ce ati beneficiat de serviciile de evaluare a riscului de la aceasta firma, puteti sa aflati si daca masurile implementate de dvs. pentru stingerea unui incendiu sunt suficiente sau, din contra, sunt necesare modificari majore. Cand ne referim la accidente este mult mai indicat sa preveniti decat sa lasati lucrurile “sa se intample de la sine”.

Nu uitati sa ne contactati pentru a va putea ajuta cu sarcina de evaluare a riscului de incendiu, pentru ca angajatii firmei Ignifugare se dedica 100% acestor activitati, avand in vedere ca misiunea lor principala consta in a gasi cele mai bune solutii tehnice pentru siguranta si viata dvs.

Pentru a afla mai multe informatii cu privire la gama extinsa de servicii a companiei accesati website-ul: ignifugare.eu

Sau telefonati departamentului de asistenta tehnica la numarul: 021 – 9876

Siguranta dvs. este obiectivul principal al angajatilor companiei Ignifugare, iar misiunea acestora consta in a determina toti factorii care trebuie eliminati pentru prevenirea incendiilor, in timp real!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*