Sfaturi pentru alegerea unui spatiu de cazare in inima Bucovinei

Bucovina a fost, este si va fi una dintre cele mai importante destinatii turistice din Romania. Cu o bogata istorie si cultura, aceasta zona a reusit sa farmece toate persoanele care i-au trecut pragul, purtandu-i pe un taram magic, in care natura se imbina armonios cu traditiile ce s-au pastrat de-a lungul anilor, rod al bucuriei pe care o manifesta locuitorii acestei regiuni.

In continuare vom prezenta cateva sfaturi tuturor celor care isi doresc sa aleaga un spatiu de cazare in inima Bucovinei , astfel incat sa aiba parte de o experienta cat se poate de placuta, mai exact una de neuitat.

Perioada prielnica unei vizite in Bucovina

Este foarte important de stiut faptul ca Bucovina este un loc in care ai mereu cate ceva de facut. Fiecare perioada a anului prezinta anumite atractii, fie ca ne referim la magia sarbatorilor de Craciun, impletita cu ale sale colinde si uraturi, distractiile oferite de zona montana (drumetii, schi, atv) sau perioada Pastelui, care parca se apropie din ce in ce mai repede.

Acest lucru arata faptul ca exista mereu un interes ridicat asupra acestei zone, iar din punct de vedere al cazarii trebuie sa se ia masuri din timp, sa se faca rezervari, asta pentru a avea garantia ca locul dorit prezinta si spatii libere de cazare.

Fiindca sarbatorile pascale se apropie, numarul de turisti care isi doresc o cazare in inima Bucovinei incep sa ia cu asalt numeroasele pensiuni si hoteluri.

Importanta locului de cazare

Desi este o zona cu o densitate foarte mare din punct de vedere al atractiilor, una dintre cele mai ravnite puncte turistice este orasul Gura-Humorului. In proximitatea acestui oras se afla deosebit de multe obiective turistice, enumerand ca de exemplu: Manastirea Humorului, Manastirea Voronet, partia de schi, alaturi de posibilitatea de a desfasura numeroase activitati, precum: paintball, river rafting sau cursuri de echitatie.

Un foarte bun exemplu de cazare este chiar pensiunea Inima Bucovinei, denumire care arata foarte clar deosebita amplasare si faptul ca se afla in apropierea tuturor acestor obiective anterior mentionate.

Ce trebuie sa ofere un spatiu de cazare?

In general, cei care isi doresc un loc de cazare in inima Bucovinei prefera sa aiba parte de ceva care sa-i faca sa se deconecteaze de stresul urban, de grijile de zi cu zi si sa-i apropie mai mult de frumusetea si linistea naturii, a obiceiurilor zonei. In acest sens, foarte multi dintre turisti aleg spatiile de cazare ce ofera un stil rustic, imbinat intr-un mod cat se poate de elegant cu cel modern.

Analizand toate aceste aspecte, din punct de vedere al locatiei, al modului in care arata si al posibilitatii de cazare, se intelege de ce tot mai multe persoane prefera serviciile oferite de pensiunea Inima Bucovinei.

Dispunand de 10 camere duble si un apartament, dotate corespunzator si mereu curate, pensiunea mentionata in ideea anterioara este locul preferat al celor care isi doresc sa isi petreaca o vacanta minunata, intr-un loc de cazare in inima Bucovinei.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*