Fabrica de Clătite by Tefal, al treilea an de premii inedite și gusturi rafinate

Să fii trezit de un zâmbet, o mângâiere, de aroma cafelei și a clătitelor pregătite special pentru tine, oare nu este acesta răsfățul suprem?! Cu dulceață, fructe proaspete sau cu sos de vin, clătitele sunt întotdeauna modul ideal pentru a începe ziua. Iar Tefal te ajută să le obții rapid și fără efort!
Fabrica de Clătite by Tefal, al treilea an de premii inedite și gusturi rafinate
Câștigă premii pe oră și un circuit Sweet Gourmet în campania națională Fabrica de Clătite

Tefal redeschide pentru al treilea an Fabrica de Clătite, campania națională care te înscrie în concurs pentru sute de premii! Cumpără între 1 martie și 20 aprilie orice tigaie, cratiță sau oală Tefal, înscrie-te în concurs prin SMS la 1793 sau pe fabricadeclatite.tefal.ro și poți câștiga zilnic: cântare de bucătărie, carafe și căni de călătorie! Sau marele premiu: un circuit Sweet Gourmet pe Coasta de Azur.

Și în acest an, Magiunul de prune produs de Sonimpex Topoloveni continuă tradiția gastronomică, alăturându-se campaniei naționale Fabrica de Clătite, și ne dezvăluie gustul său autentic românesc, 100% natural, fără conservanți, aditivi alimentari sau zahăr adăugat.

Excelență, durabilitate și antiaderență cu tigăile Tefal

Tigăile Tefal sunt alegerile naturale ale tuturor pasionaților de cooking atunci când vine vorba de fiabilitate. Incomparabile datorită tehnologiei exclusive ThermoSpotTM și învelișului antiaderent deosebit de rezistent, tigăile Tefal sunt ajutorul perfect ce te transformă într-un master chef la tine în bucătărie.

Fie că dorești să îți surprinzi invitații cu o cină delicioasă pe bază de carne sau legume, fie că plănuiești să îi faci o surpriză dulce iubitului tău, tigăile Tefal îți garantează cea mai bună aromă, culoare și textură pentru preparatele tale!

Turneul Clătitelor by Tefal! Mexican pancakes, Banana coffee sau Creamy madness? What`s your pick?

Pentru momentele când vrei să fii răsfățată cu o masă în oraș, Tefal te invită in Turneul Clătitelor, unde un desert simplu este adus la rangul de fine dining de chefi celebri. Hellboy, Creamy madness, Chicken pie sau Mexican Pancakes, le poți testa pe toate în Turneul Clătitelor, în bistrourile și restaurantele partenere din București.

În cadrul turneului, Tefal te îndeamnă să îți lași libere imaginația și pofta de ceva bun, savurând cele mai provocatoare combinații în materie de clătite. În plus, poți câștiga un voucher de consumație de 50 lei pentru fiecare dintre cele zece locații participante. Urmărește pagina de Facebook Tefal Romania sau a restaurantelor participante: Acuarela Bistro, Coftale, Crama Domnească, Il Villagio, InFusion Bistro and Sports Bar, 3 Kombinat, La Belle Epoque, Maison des Crêpes, Modelier, White Horse, și află dacă te numeri printre câștigători.

Vino alături de Tefal și bucură-te de proiectele sale pline de savoare! Scoate la iveală chef-ul din tine! Poftă bună de clătite, cu Tefal!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*