Servicii hoteliere de cea mai inalta calitate la Yesterday Hotel Bucuresti

Posibilitatea de a beneficia de servicii hoteliere de calitate este mai mult decat binevenita pentru cei care obisnuiesc sa viziteze des capitala. Indiferent daca ajunge in Bucuresti in interes de serviciu sau pentru a se relaxa, orice persoana isi doreste sa poposeasca intr-un loc cu un ambient cat mai placut.

Posibilitatile de cazare in Bucuresti sunt nenumarate. Fiecare poate sa opteze pentru hotelul sau pensiunea pe care o considera cea mai potrivita pentru sine. Ceea ce trebuie luat in considerare este capacitatea respectivei unitati de a le oferi gradul de confort dorit. Astfel, persoanele care se respecta cu adevarat sunt asteptate in cadrul unuia dintre cele mai renumite hotele din capitala despre care pot afla informatii complete accesand site-ul yesterday.ro .

Ce servicii ofera hotelul Yesterday clienitilor sai?

Situat in zona cea mai dinamica din capitala, si anume Orhideea, acest hotel din Bucuresti le iese in intampinare celor interesati cu o gama completa de servici hoteliere si nu numai. Locatia acestuia este foarte avantajoasa pentru ca ofera acces rapid catre principalele puncte de interes din oras. De asemenea, accesul la aeroport se face foarte usor, ceea ce este mai mult decat convenabil pentru cei care vin din strainatate.

Conteaza foarte mult ca serviciile pe care le ofera un hotel Bucuresti sa garanteze oaspetilor senzatia de apartenenta la loc, pentru ca astfel acestia vor dori sa mai revina. Indiferent ca este vorba despre serviciile de cazare pentru o persoana sau pentru un cuplu, hotel Yesterday ofera conditiile cele mai bune la preturile cele mai accesibile.

Capacitatea hotelului este de 60 de camere spatioase, ultra moderne, realizate dupa ultimele trenduri. Fiecare dintre acestea sunt mobilate elegant, fiind decorate numai in culori calde ce contribuie la crearea unui confort ireprosabil si la intregirea armoniei pe care o confera.

Pentru ca nici un oaspete sa nu plece nemultumit, personalul hotelului are intotdeauna o atitudine corespunzatoare. Mai mult decat atat, acestia sunt foarte amabili, astfel ca de fiecare data cand le este solicitat ajutorul, il ofera cu toata bunavointa.

In fiecare camera exista sistem de climatizare, dar si incuietoare electronica. De asemenea, in cadrul acestora este nelipsita prezenta minibarului, a televizorului LCD si a altor elemente necesare pentru confortul maxim.

In functie de necesitate, acest hotel Bucuresti dispune de 12 camere standard matrimoniale, 40 de camere standard twin, 3 camere single, 4 camere executive matrimoniale si una special amenajata pentru persoane cu dezabilitati.

Mai mult decat atat, persoanele interesate au posibilitatea de a lua masa in cadrul restaurantului, localizat la parterul hotelului, care este compus dintr-un salon generos si o terasa splendida. Preparatele culinare gatite aici sunt de cea mai buna calitate, oaspetii avand oportunitatea de a alege dintr-un meniu international variat. Programul in care acesta este deschis este mentionat in cadrul site-ului yesterday.ro, ca si alte detalii ce pot prezenta interes pentru clienti.

In situatia in care o companie sau o anumita organizatie doreste sa inchirieze o sala de conferinte pentru a organiza o prezentare, sesiuni de lucru sau alte evenimente, acestea pot opta pentru spatiul generos de 140 locuri oferit de hotel Yesterday. Acestia vor beneficia si de o vedere panoramica extraordinara, dar si de lumina naturala potrivita.

Asadar, persoanele care manifesta interes fata de oricare dintre serviciile mentionate oferite de acest hotel renumit din Bucuresti au posibilitatea de a profita de tarifele avantajoase la care acestea sunt disponibile pe pagina yesterday.ro.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*