Ce trening de dama sa porti in functie de silueta

Primavara se apropie, iar placerea de a ne plimba in parc alaturi de prietene sau de familie va redeveni in curand una din activitatile preferate a multora dintre noi. Si cum treningul este cea mai comoda tinuta si totusi trendy, in care ne putem bucura de soare, atunci cand facem plimbari in parc, specialistii de la HainedeVis vin cu cateva sfaturi pentru a te ajuta sa faci alegerea ideala, tinand cont de forma corpului.
1. Silueta Para

Daca ai solduri proeminente si bust mic, atunci te incadrezi in categoria silueta para.
Asadar, trebuie sa alegi un trening de dama cu pantaloni inchisi la culoare si bluze in contrast (in culori mai deschise), eventual cu buzunar frontal, pentru a crea volum in partea de sus si, implicit, iluzia unei siluete armonioase, echilibrate.

Un model de trening de dama, ideal pentru acest tip de conformatie este Bubble grena. Realizat din bumbac elastic de calitate, acesta are un croi lejer si iti permite sa ai o mare libertate de miscare ca sa iti poti desfasura activitatile in voie. Buzunarul frontal si printul de pe bluza iti asigura acel volum suplimentar de care ai nevoie pentru a crea imaginea unei siluete echilibrate.

2. Silueta Banana

Atunci cand ai bustul mic spre mediu, iar soldurile, talia si umerii tai au aproximativ aceeasi latime, ai o silueta de tip banana (sau rectangulara). Datorita faptului ca atunci cand ai o astfel de silueta, kilogramele se dispun uniform, porti purta orice tip de trening de dama, mai ales in culori puternice.

Pentru a avea o conformatie armonioasa, alege treninguri colorate, cu pantaloni slim, care iti contureaza frumos forma corpului si creaza volum in zona bustului, ceea ce confera iluzia de silueta clepsidra. Un trening de dama potrivit pentru acest tip de silueta este Dream. Realizat din bumbac de cea mai buna calitate, intr-o nuanta superba de rosu, treningul Dream te va face sa te simti exceptional datorita croiului lejer si al designului modern.

3. Silueta Mar

Daca ai umeri lati, un bust generos, un fund usor aplatizat, atunci ai o silueta de tip mar. Trebuie sa iti alegi tinute sport care iti mascheaza abdomenul si care creaza impresia unui trunchi alungit, truc ce te va ajuta la subtierea siluetei.
Alege sa porti treninguri in culori uni, fara prea multe broderii, printuri maxi sau alte artificii tipatoare. Singurele imprimeuri care iti pun silueta in valoare si o alungesc sunt dungile verticale.

Cel mai potrivit pentru acest tip de silueta este treningul Trend, care iti va alungi vizibil trunchiul. Cu un strop de culoare bordo care sa iti dea un plus de farmec, modelul Trend este realizat din bumbac usor elastic. De asemenea, croiul lejer si pantalonii inchisi la culoare ai acestui trening de dama iti vor scoate in evidenta picioarele absolut minunate.

Nu uita, evita croiul slim si incearca sa asortezi tinutei o pereche de adidasi cu platforma, pentru un efect sporit de alungire a piciorului!

4. Silueta Clepsidra

Considerata conformatia ideala de catre majoritatea doamnelor si domnisoarelor, dar si de catre majoritatea barbatilor, silueta clepsidra se recunoaste extrem de usor. Posesoarele siluetei de tip clepsidra au talia subtire, bina definita si soldurile egale cu bustul, ambele proeminente.

Pentru a evidentia acest tip de silueta, alege haine mulate, care iti contureaza armonios linia trupului si iti ofera un plus de feminitate. Evita croiul prea lejer sau lalai, care nu te avantajeaza si nu iti pune in valoare plusurile. De asemenea, evita pantalonii largi sau evazati, deoarece te pot face sa pari plinuta si mica de statura.
Modelul ideal de trening dama pentru acest tip de silueta este Gangsta. Cu un croi care iti accentueaza armonios formele, treningul Gangsta are insertii de piele eco ce iti dau un aer cool. De asemenea, pantalonii slim sunt foarte comozi si pe langa libertatea mare de miscare pe care ti-o ofera, iti alungesc optic picioarele, creand iluzia unei siluete zvelte si feminine.

Speram ca aceste sfaturi te-au ajutat sa identifici ce tip de silueta ai si acum tot ce trebuie sa faci este sa iti imbogatesti garderoba cu cateva modele de treninguri de dama de la HainedeVis, potrivite siluetei tale.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*