15 locuri ce merita sa fie vizitate in Bucuresti

Locuitorii Romaniei nu sunt singurii care stiu ca cele mai multe atractii turistice si locuri de vizitat din tara se afla in Bucuresti. Asadar, capitala este una dintre cele mai vizitate zone ale tarii, fiind in acelasi timp si cea mai populata. Desigur, nu este unicul loc in care romanii au ocazia sa se simta extraordinar, insa fiecare ar trebui sa isi faca timp pentru a vizita locurile ce urmeaza a fi mentionate.

Avantajul cel mai mare consta in faptul ca, atat cei care calatoresc singuri, cat si cei care merg impreuna cu familia sau grupul de prieteni pot opta pentru cazarea in regim hotelier. Pe site-ul apartamente-regimhotelier.ro sunt prezentate cele mai convenabile oferte de cazare, atat in cadrul unor garsoniere, cat si al unor apartamente. Preturile la care acestea pot fi inchiriate sunt extrem de accesibile, mai ales pentru cei care nu au isi permit sa aloce o parte prea mare din buget acestor servicii.

Cei care opteaza pentru petrecerea concediului sau a zilelor de vacanta in capitala, trebuie neaparat sa afle care este topul celor 15 locuri splendide ce merita sa fie vizitate in Bucuresti. Neindoielnic, nu vor regreta ca au investit timp in efectuarea acestui itinerariu.

Topul celor 15 locuri splendide ce merita sa fie vizitate in Bucuresti

Cei care doresc sa descopere frumusetile acestui oras trebuie sa se organizeze cat mai bine, deoarece o saptamana nu este suficienta pentru a vizita toate atractiile. In continuare este mentionat topul celor 15 locuri splendide ce merita sa fie vizitate in Bucuresti.

Persoanele care indragesc natura trebuie sa ajunga neaparat in parcul Cismigiu. Acesta este intotdeauna plin de viata, de copii care se joacă, de tineri veseli, dar şi de adulti care doresc sa se incarce cu energie pozitiva.

Fantanile curcubeului este locul in care vizitatorii au parte de un spectacol extraordinar. Indiferent de varsta, acest loc va captiva atentia tuturor prin culorile deosebite si emotiile transmise de peisajele acestuia.

Turistii sunt atrasi si de Strada Xenon, locul din care nu pleaca nimeni fara sa se fotografieze. Este una dintre cele mai inguste stradute din capitala, realizata in trepte.

Renumitul castel al lui Vlad Tepes este locatia preferata a vizitatorilor. Acesta constructie este de-a dreptul impresionanta prin arhitectura sa deosebita si aspectul medieval autentic.

Tot aici se poate vizita Curtea Domneasca Veche, in care se intalnesc cele mai interesante gradini, grajduri, case cu saloane receptie, celebrul Palat Voievodal, dar si Biserica Curtea Veche.

Cei pasionati de sculptura moderna trebuie sa ajunga la Atelierul Pasarea ascunsa in Piatra. La acesta pot participa copiii pentru a se dezvolta semnificativ la nivel intelectual.

Iubitorii naturii pot vizita Gradina Botanica din capitala. Aici vor regasi cele mai interesante plante. Indiferent de anotimp, acolo este mereu primavara, viata, zumzet. Locul reprezinta o adevarata cascada de culori vii.

Muzeul Aviatiei este preferatul barbatilor. Cu toate acestea, si unele femei sunt dormice sa intalneasca diversele epave de elicoptere, avioane si echipamente militare disponibile.

Observatorul Astronomic trebuie vizitat de toti cei care sunt pasionati de astrologie. Este necesara o programare telefonica, pentru a putea beneficia de un ghid turistic.

Zoo Baneasa este locul in care pot fi vazute specii de animale deosebit de rare. Aceasta locatie este pur si simplu adorata, atat de copii, cat si de adulti.

Pasionatii de arta stradala trebuie sa ajunga neaparat pe Berzei. Pe zidurile zonei sunt imbinate tot felul de arte, de diverse culturi, personalitati, cu diferite semnificatii.

Statuile din Centrul Vechi reprezinta una dintre cele mai des vizitate atractii, impodobite de simboluri, atat de romani, cat si de straini.

Ateneul Roman este o cladire impunatoare, de o eleganta nemaintalnita, ce gazduieste cele mai deosebite opere de arta si muzica clasica.

Parcul Tineretului reprezinta o alta zona plina de viata, pozitivism si armonie.

Pasajul Macca – Villacrosseeste un pasaj plin de restaurante, pub-uri si terase pentru toate gusturile, un loc mereu populat, plin de magie.

Asadar, toti cei care doresc sa aiba parte de o vacanta memorabila, ar trebui sa ia in considerare topul celor 15 locuri splendide ce merita sa fie vizitate in Bucuresti, beneficiind de o cazare in regim hotelier oferita de apartamente-regimhotelier.ro.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*