Oferte atractive pentru un sejur pe litoralul din Bulgaria

Sezonul vacantelor pe litoral este inaugurat intotdeauna cu cele mai ofertante destinatii de vacanta, multe aflandu-se chiar la granita cu Romania. Bulgaria este renumita ca avand cele mai bune plaje de la Marea Neagra. De asemenea, faptul ca preturile sunt mult mai avantajoase decat pe litoralul autohton atrage numerosi turisti romani in aceasta zona.

Deoarece agentiile gasesc in ideea de litoral Bulgaria o sursa sigura pentru cele mai bune oferte, care fac pachetul unui sejur de vacanta perfect, cei de la travos.ro lanseaza din timp propuneri foarte atractive.

Ceea ce avantajeaza experienta catorva zile pe malurile bulgaresti este in primul rand curatenia plajelor si calitatea fina a nisipului auriu. Fie ca este vorba despre locuri populare precum cea mai cunoscuta statiune, Sunny Beach, sau despre locuri mai izolate, travos.ro ofera sugestii pentru cazare si transport la cele mai bune preturi. Pentru regim hotelier costurile variaza de la 14 euro pana la 50 de euro pe noapte.

Totodata, site-ul include oferte pentru destinatii diverse din Europa si este detinut de o agentie de turism din Iasi, infiintata in 2012 si are 3 sedii, unul Bucuresti pe bulevardul Iuliu maniu 94-100 si 2 sedii in Iasi (Complex Comercial Egros si in CUG). Aceasta platforma a fost creata pentru a le oferi romanilor acces rapid la cele mai actualizate oferte de sejur sau city break in orase precum Roma, Venetia, Paris sau Londra. Pentru cei care vor sa incerce autenticitatea unor locuri de renume, cu istorie si cu un specific aparte, travos.ro ofera pachete de doua sau trei zile cu avion si cazare incluse, fiecare utilizator avand posibilitatea de a selecta orasul din care va pleca.

Cu toate acestea, platforma este un instrument foarte util pentru persoanele, care vor sa isi planifice vacanta de vara din timp si care vor sa aleaga cele mai avantajoase preturi atat pentru cazare, cat si pentru transport. Destinatiile din topul cautarilor s-au dovedit a fi litoralul din Bulgaria si cel din Grecia.

Posibilitatea de a avea acces atat la o zona de munte, cat si la una de plaja ii atrage pe foarte multi turisti catre Sunny Beach, fiind o oaza ideala pentru relaxare si pentru reculegere. Distanta fata de cele mai apropiate sosele este mare, astfel incat sa faca din acest loc unul renumit pentru linistea sa. Insa nu este mai putin popular decat alte statiuni. Serviciile de calitate prestate in aceasta zona au atras aprecierea celor care au vizitat-o.

Litoralul din Bulgaria se remarca si printr-o infrastructura foarte buna, oferind acces la numeroase surse de distractie precum baruri, restaurante sau cluburi.

Printre alte statiuni bulgaresti foarte populare se enumera Albena, Balcik, Nisipurile de Aur, Nessebar sau Sf. Constantin si Elena. In toate aceste locatii, ofertele includ cazare la preturi pentru orice buget in hoteluri de trei, patru sau cinci stele. In fiecare din aceste locatii, turistii pot sa practice activitati recreative si sporturi diverse de vara, de la echitatie si schi nautic, pana la tir cu arcul sau minigolf.

Prin urmare, platforma travos.ro lanseaza oferte atractive pentru turistii interesati de frumusetea litoralului din Bulgaria sau pentru cei care sunt in cautarea unor locuri interesante si relaxante la preturi avantajoase.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*